Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kakaó DeZaan 1 kg

Nem tartalmaz gentechnológiával módosított anagyot
9 150 Ft 8 170 Ft ÁFA nélkül
Kakaó DeZaan 1 kg
Kakaó DeZaan 1 kg
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 9 150 Ft

Extra sötét holland kiváló minőségű kakaó. Kakaópor nagyobb zsírtartalmú és különleges, sötétvörös színű.

Különösen sötét holland kakaó, 20 - 22% zsírtartalommal - édesgyártásra szánt, röviden a nagymama irigység. Kakaópor nagyobb zsírtartalommal és extra sötétvörös-barna színnel.

A holland deZaan márkának több mint egy évszázados hagyománya van a kakaóban és jogszerűen a világ vezetői közé tartozik. A világ minden táján szakemberekkel és kakaó ültetvényekkel való közvetlen kapcsolatokkal csak a legjobbat tudjuk ajánlani. Érdekes megjegyezni, hogy a deZaan növények a világ kakaópor termelésének több mint 15% -át feldolgozzák, és ügyfeleink naponta több mint 500 millió embert foglalkoztatnak.

A deZaan márka több mint 150 különböző kakaópor-választékot kínál - íz és színegyensúlytól a szélsőséges ínyenc specialitásokig. Szóval hogyan válasszuk ki a megfelelő kakaót?

Zsír

A kakaópor eltérő zsírtartalmú anyagot tartalmazhat. A legtöbb alkalmazásban a standard kakaó zsírtartalma 10-12%, de nagyobb zsírtartalmú is lehet, általában 20-22% tartományban.

A zsírtartalom általában a kakaó minőségének lényeges mutatója, és mély hatással van a kakaó íztulajdonságaira. A kakaópor zsírtartalma jelentős hatással lesz, ha csak keveset (pl. Italokat) adnak hozzá a kakaóhoz, és kisebb hatású, ha a kakaó egy összetettebb recept része (pl. Cukrászati ​​termékek).

 

Szín és savasság

A kakaópor színét az lúgosítás mértéke, azaz a savasság határozza meg. Nem annyira fontos, hogy milyen színű a kakaópor - annál fontosabb, hogy milyen színű legyen a végtermék. A növekvő pH-val (növekvő savassággal) a kakaópor színe intenzívebb.

Az alacsony zsírtartalmú, nem lúgosított kakaópor világosbarna. Ahogy a pH emelkedik, vöröses és vörösesbarna lesz majdnem fekete.

A kakaópor színe a végtermékben a többi összetevőtől függ. Ha kakaóporot használ a díszítéshez (szóráshoz), akkor praktikusan a katalógusból választhat.

Ha azonban úgy dönt, hogy tejjel keveredik, például egy nagyon sötétbarna kakaópor kevesebb, mint "kakaó" színt ad, mint ha alacsonyabb lúgos és vöröses színű port használna.

  

Íz
A kakaópor alapvető szerepet játszik a végtermék általános ízében. A kakaó aromája a kakaóbab erjesztése és feldolgozása során alakul ki (különösen a pörkölés és lúgosítás). A kakaópor ízét a kakaóbab eredete is befolyásolja. ahonnan jöttek.

A kakaópor íze a keserű kakaótól a mélycsokoládéig terjedhet a gyümölcsös alátétekig.

Összetevők: kakaópor 100%

Súly: 1 kg

Minőségi mutatók:

Szín: standard; barna
Íze és illata: kakaó
Konzisztencia: por
Zsír tartalom: 20-22%
pH: 6,8 - 7,2
Finomság: min. 99,5%
Páratartalom: max. 5%

 

Súly (brutto) 1000 g
Nettó súly 1000 g
A termék listázva van: Kakaó

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Energiaérték 1569 kJ
Energiaérték 379 kcal
Teljes zsírtartalom 21 g
- ebből telített zsírsavak 12.8 g
Szénhidrátok 11.4 g
- ebből cukok 0.9 g
Fehérje 19.8 g
Rost 28.4 g
0.02 g

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Anélkül, genetikailag módosított összetevőket (GMO-mentes)
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 06. 07.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 06. 07.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 06. 07.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk