Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kelesztő - kenyér forma (1,3 kg)

Kenyér forma az igazán nagy és gazdag házi kenyérhez. Kézzel készített. Hossza kb. 34 cm, külső szélessége 17 cm. A kenyér hozzávetőleges súlya 1,3 kg.

Részletes termékleírás
Rakráron van > 5 darab Csütörtökön 05. 30. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
11 065 Ft 9 145 Ft ÁFA nélkül
Kelesztő - kenyér forma (1,3 kg)
Kelesztő - kenyér forma (1,3 kg)
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 11 065 Ft

Kenyér forma az igazán nagy és gazdag házi kenyérhez. Kézzel készített. Hossza kb. 34 cm, külső szélessége 17 cm. A kenyér hozzávetőleges súlya 1,3 kg.

Kelesztő - kenyér forma

Méretek

  • Hossz: 34cm (kenyér alja), 29cm (kenyér teteje)
  • Szélesség: 14 cm (kenyér alja), 7,5 cm (kenyér teteje)
  • Magasság: 7 cm

 


Ez a nagyméretű kenyérsütőforma kézzel verhető, csak kenyértészta kelesztésére szolgál, és nem a sütőbe való. Kb. 1,3 kg kenyér megkelesztésére alkalmas. A liszt hozzávetőleges mennyisége 650 g (az általunk megadott kenyérméretek sütött állapotban vannak, a lisztnek mindig körülbelül a fele szükséges). Mindenesetre azonban mindenképpen szükséges előre tesztelni a cipó kapacitását, mert minden cipó egyedi, kézzel készített darab, és mindenekelőtt minden kenyér és liszt másképp kel. Hasonlóképpen különbség van az élesztős vagy a kovászos kenyér között. A kenyérsütés gyönyörű tevékenység, de senki sem garantálhatja, hogy a legelső kenyér a legtökéletesebb lesz, még ha szívből kívánjuk is. Egyszerűen meg kell próbálni...

Hogyan kell dolgozni kenyérkendővel?

A varrott ruha természetes anyagból készül, így előfordulhat, hogy a rudak közötti hézagok egyenetlenek, de ez nem jelent hibát, éppen ellenkezőleg, mindegyik ruha eredeti, eredeti formája pedig a kenyérnek egyedi mintát és tipikus mintát ad. A ruhadarab használata előtt öntse bele a lisztet az ízületekbe. Vigyázzon arra, hogy a liszt kiürülhessen a repedésekből, ezért ürítse ki a ruhát például egy fémlemezre, egy tekercsre vagy egy mosogatóba, hogy ne feleslegesen festse be a munkaterületet liszttel.

Helyezze a tésztát a kendőbe, és hagyja felkelni. Sütés előtt hajtsa óvatosan le a kenyeret, és vágja le, hogy „törje” a kívánt helyre. Ne mossa le a köpenyt, hogy ne rothadjon. Csak porolni és rázni.

 

  • mosogatógépben nem mosható
Súly (brutto) 300 g
Áru alkalmas használatra mosogatógépben nem mosható
A termék listázva van: Kelesztő és kenyér formák
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 05. 30.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 05. 30.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 05. 30.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk