Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kerámia forma kenyérhez 33x16 cm

Felhatalmazott eladó Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Hétfőn 06. 03. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
9 985 Ft 8 250 Ft ÁFA nélkül
Kerámia forma kenyérhez 33x16 cm
Kerámia forma kenyérhez 33x16 cm
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 9 985 Ft

A belső mázzal ellátott kerámia kenyérforma természetes anyagból készült, kiváló minőségű termék.

A belső mázzal ellátott kerámia kenyérforma természetes anyagból készült, kiváló minőségű termék. A kerámia nagyon jól vezeti a hőt, ezért a kerámiában való sütés nagyon gazdaságos. A kerámiaedények hosszú élettartamúak, és megfelelő kezelés esetén több évig is elállnak.

Be kell tartani bizonyos alapelveket az eszközök kezelésével kapcsolatban. A termék nagyon nagy feszültséggel rendelkezik, ezért nem tolerálja az azonnali gyors hőmérsékletváltozásokat - a hősokkot. A forma és a sütőalap között légáramlásnak kell lennie, ezért a terméket mindig rácsra kell helyezni. A hideg formát hideg sütőbe kell tenni, majd bekapcsolni. Soha ne tegye a forró formát fémre, kőre vagy csempére, miután kivette a sütőből - mindig fából készült alapra.  Hagyja a forró formát idővel természetes módon kihűlni - soha ne hűljön ki!

Sütés közben ne öntsön (adjon) hideg vizet a formába. Ha vizet akarsz hozzáadni - mindig csak legalább langyos vagy lehetőleg meleg vizet, hogy elkerüld a hősokkot! 


Idővel a kerámia felületén repedések keletkezhetnek. Ez a jelenség normális, és nem hiba vagy reklamáció tárgya. A használat és a mosás során, amikor a penész nedves lesz és vizet szív magába, ami színváltozáshoz és sötétedéshez vezet - ez rendben van. Ha a tepsi teljesen megszáradt, visszanyeri eredeti színét. Ez a jelenség teljesen természetes a természetes anyagból készült kerámiák esetében. 


Vigyázat: a sütőedény sütés közben nagyon magas hőmérsékletre melegszik, és égési sérüléseket okozhat - a kezeléshez mindig használjon megfelelő védőfelszerelést. 

A forma nem mosható mosogatógépben , gáz-, elektromos vagy forrólevegős sütőben használható.

Méretek: 27/33x16 cm, magasság 9,5 cm, térfogat 2,7 l.

Karbantartás: a penész könnyen tisztítható kefével és forró vízzel, erős szennyeződés esetén sóval vagy ecettel, ne használjon vegyszereket.

VISSZAVÉTELI FIGYELMEZTETÉS: Ez kerámia, ezért nagyon törékeny áru, amely érzékeny a szállításra. Ha mégis visszaküldené a sütőedényt, például mert úgy találja, hogy nem illik a sütőjébe, vagy mert nem megfelelő ajándék, és él a törvényes határidőn belül a visszaküldési jogával, vagy mert a szállítás során láthatóan megsérült, kérjük, gondosan csomagolja be több réteg rugalmas anyagba - lehetőleg hasonlóan ahhoz, ahogyan tőlünk érkezett, hogy megelőzze a további sérüléseket. Ha a termék törötten érkezik, sajnos a törvényes határidőn belüli ingyenes visszaküldésre való jogosultságot nem tudjuk teljesíteni.

 

  • mosogatógépben nem mosható
  • elektromos sütőben
  • gáz sütőben
  • forró levegős sütőben
Súly (brutto) 1566 g
Áru alkalmas használatra mosogatógépben nem mosható, elektromos sütőben, gáz sütőben, forró levegős sütőben
Anyag Kerámia
A termék listázva van: Kérámia formák
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 03.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 03.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 06. 03.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk