Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Püspöki kenyérforma 35 cm-es ón

  Felhatalmazott eladó
  Rakráron van 4 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 090 Ft 900 Ft ÁFA nélkül

  Püspöki kenyérforma ónozott, strukturált aljzat.

  Kenyér, keksz, stb. forma készítésére alkalmas. Élesztővel és törékeny tésztával tölthető. A sütés előtt ajánlatos alaposan törölni a formát zsírral vagy olajjal. Üres durva lisztet. Sütőpapírral is elhelyezhető, hogy a tészta ne tapadjon a penészhez.

  Formák édes és sós ételek, kekszek, házi kenyér sütéséhez, asszony készítéséhez stb.

  Anyag: konzerv

  strukturált ajzat
  méretek 35 x 11 x 7,5 cm
  hőmérséklet-ellenállás: max. 230 ° C

  Áru alkalmas használatra

  • mosogatógépben nem mosható
  • nem alkalmas mikrohullámú sütőkhöz
  • elektromos sütőben
  • gáz sütőben
  • forró levegős sütőben
  Áru alkalmas használatra mosogatógépben nem mosható, nem alkalmas mikrohullámú sütőkhöz, elektromos sütőben, gáz sütőben, forró levegős sütőben
  Anyag Bádog
  A termék listázva van: Kenyér formák, Kenyér sütéséhez
  Orion CZ

  Az ORION több mint 25 éve működik a cseh piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Előleg fizetés bankszámlára Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Előleg fizetés bankszámlára ma szállítunk , önnél 02. 28.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Előleg fizetés bankszámlára Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Előleg fizetés bankszámlára ma szállítunk , önnél 02. 28.
  Személyes átvétel a GLS CsomagPONT.hu 15 kg-ig (3-5 nap) | Előleg fizetés bankszámlára Személyes átvétel a GLS CsomagPONT.hu 15 kg-ig (3-5 nap) | Előleg fizetés bankszámlára ma szállítunk , önnél 02. 28.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Előleg fizetés bankszámlára Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Előleg fizetés bankszámlára ma szállítunk , önnél 02. 28.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk