Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Arany torta alátét 22 cm - 10 db készlet

  Előnyös csomag
  0x
  JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


  Rendszeres ár 2 715 Ft
  Vásárlással spórolt 1 155 Ft (–43%)
  1 555 Ft 1 285 Ft ÁFA nélkül
  Arany torta alátét 22 cm - 10 db készlet
  Arany torta alátét 22 cm - 10 db készlet
  Dostupnost: Áru nem áll rendelkezésre
  Ár: 1 555 Ft

  Minden desszert egy tálcára kell helyezni. Karton tálcákat készíthet, de gyorsabb az aranyfóliával bevont kész, szilárd, öt rétegű karton használata. A film biztosítja, hogy a tálca ne legyen zsírozva, és a masszív kialakítás miatt a tálca többször is használható (feltéve, hogy nem szakítja meg a felületet).

  Anyag - papírlap alumínium fóliával.

  Méret - átmérő 22 cm.

  A csomagolás 10db.

  Ár / csomag.

  Súly (brutto) 770 g
  Nettó súly 770 g
  A termék listázva van: Kerek alátétek

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Áru nem áll rendelkezésre
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Áru nem áll rendelkezésre
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Áru nem áll rendelkezésre

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk