Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Mangófa tálaló alátét - 39 cm

Akár rusztikus sütemény, sült borda, sajttál, akár csak a belső tér díszítésére használja ezt a gyönyörű alátétet, nem fog hibázni.

Részletes termékleírás
Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Szerdán 03. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
9 985 Ft 8 250 Ft ÁFA nélkül
Mangófa tálaló alátét - 39 cm
Mangófa tálaló alátét - 39 cm
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 9 985 Ft

Akár rusztikus sütemény, sült borda, sajttál, akár csak a belső tér díszítésére használja ezt a gyönyörű alátétet, nem fog hibázni.

A tálalószőnyeg természetes anyagból készült. Tökéletes sajt, szendvicsek, szendvicsek, kávé tálalására... Maga is szép dekoráció.

A gyönyörű mangófából készült tálalódeszka sajátos, jellegzetes mintázatával és a kerületet körülvevő kéreggel stílusos kiegészítője lesz a konyhaasztalnak. Egy kerti partin vagy grillezésen is remekül mutat, különösen, ha az asztal közepére, egy virágváza alá helyezi, és rágcsálnivalókat vagy süteményeket tálal rajta. Hozzá fog járulni otthona meleg hangulatához.

Magassága 2,8 cm, így például tányérok alá, levesestál vagy lámpás alá terítékként is használható, de domináns részletként is népszerű egy megterített esküvői asztal közepén vagy egy jeles évforduló megünneplésekor.

Ha koszos lesz, csak törölje át nedves ruhával, ne áztassa be, és időnként fesse be étolajjal. Lehetséges, hogy a folyamat után a mangófa sötétedni fog, és a fa szemcséi kiemelkednek.

Anyag: mangófa

Méretek: szélesség 39 cm, magasság 2,8 cm.

MEGJEGYZÉS: Nem mosogatógépben mosható, ne áztassa be, csak nedves ruhával törölje le.

  • mosogatógépben nem mosható
Súly (brutto) 1700 g
Hatás a környezetre Teljesen biológiailag lebontható, recyklovatelné
Áru alkalmas használatra mosogatógépben nem mosható
Anyag Fa
A termék listázva van: Kerek alátétek
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 03. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 03. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 03. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk