Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Torta alátét, 24 cm- széllel - 10 db készlet

  0x
  JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


  Rendszeres ár 3 430 Ft
  Vásárlással spórolt 800 Ft (–23%)
  2 630 Ft 2 170 Ft ÁFA nélkül
  Torta alátét, 24 cm- széllel - 10 db készlet
  Torta alátét, 24 cm- széllel - 10 db készlet
  Dostupnost: Áru nem áll rendelkezésre
  Ár: 2 630 Ft

  Minden desszertet tálcára kell helyezni. Készíthet kartonstálcákat is, de gyorsabb, ha kész, szilárd ötrétegű kartont használ, arany fóliával bevonva. A fólia biztosítja, hogy a tálca ne legyen zsíros, és a tálca robusztus képessége miatt a tálca újra felhasználható (feltéve, hogy vágással nem szakítja meg a felületet).

  A csomag 10db.

  Méret - átmérő 24 cm.

  Ár / csomag.

  Anyag - karton alumínium fóliával

  A termék listázva van: Kerek alátétek, Cukrászati eszközök, Torta alátétek, állványok, szalagok

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Áru nem áll rendelkezésre
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Áru nem áll rendelkezésre
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Áru nem áll rendelkezésre

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk