Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Torta alátét 26 cm csipke

Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
725 Ft 595 Ft ÁFA nélkül
Torta alátét 26 cm csipke
Torta alátét 26 cm csipke
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 725 Ft

Fehér műanyag tálca sütemény alatt csipkével körül.

A torták csipke tálcán közvetlenül összeállíthatók és díszíthetők, és készen állnak arra, hogy a tortát a születésnapi partira szállítsák. Műanyag alátét hozzáteszi a torta stabilitást és így lehetséges, hogy könnyen át lehet vinni. A dekoratív csipke jó kiegészítője finom süteményeknek.

Méretek: 23 cm csipkével. Az átmérőt a csipke segítségével mérjük. Használható terület kisebb, körülbelül 5 cm.

Anyag Műanyag
A termék listázva van: Kerek alátétek, Műanyag alátétek - tálcák

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk