Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Torta alátét arany kör 34 cm

Karton alátét arany felülettel.

Részletes termékleírás
Rakráron van > 5 darab Pénteken lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
670 Ft 555 Ft ÁFA nélkül
Torta alátét arany kör 34 cm
Torta alátét arany kör 34 cm
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 670 Ft

Karton alátét arany felülettel.

A süteményeket közvetlenül az aranytortalapon összeszerelheti és díszítheti. A kemény papír segíti a születésnapi dobozba helyezett dobozba helyezett sütemény stabilitását. Az ünnepi hatás befejezéséhez díszítheti a szőnyeget modellezési és kárpitozási anyagokból készült dekorációkkal, és azt a benyomást keltheti, hogy a torta része, nem pedig a zavaró elem.

Az átmérő 34 cm.

Súly (brutto) 35 g
Szín Arany
A termék listázva van: Kerek alátétek

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk