Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Torta álátét csipkével 30 cm

Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
700 Ft 580 Ft ÁFA nélkül
Torta álátét csipkével 30 cm
Torta álátét csipkével 30 cm
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 700 Ft

Fehér műanyag tálca sütemény alatt csipke körül a kerülete.

A tortát csipke alátéten közvetlenül összeállíthatók és díszíthetők, és készen állnak arra, hogy a tortát a születésnapi partijára szállítsák. A alátét stabilitást biztosít a tortának, így könnyen vihető. A dekoratív csipke jó kiegészítője decens tortának.

Méret: 30 cm csipkével . Az átmérőt a csipkével együtt mérjük. Használható terület kb. 5 cm-rel kisebb, fehér műanyag tálca a torta alatt, a kerület körül csipke.

Súly (brutto) 140 g
Nettó súly 140 g
Anyag Műanyag
A termék listázva van: Kerek alátétek, Műanyag alátétek - tálcák

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk