Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fűrész a süteményekvágásra húrjával

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 070 Ft 1 710 Ft ÁFA nélkül
Fűrész a süteményekvágásra  húrjával
Fűrész a süteményekvágásra húrjával
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 070 Ft

Fűrész a torta vágáshoz

A fűrészelés megkönnyíti a sütemény vágását. Válassza ki a kívánt testerősséget, és egyszerűen mozgassa a fűrészt egy vibráló mozgással a test belsejében. Ezenkívül a fűrész segítségével a padlót egyenletesen állíthatja be.

A fűrészlap 28 cm átmérőjű és 7 cm magasságú süteményekhez alkalmas. Magasságban állítható sima karakterlánc. Azt is javasoljuk, hogy egy kerek vágott formát vásároljon együtt.

Kínálunk  dupla fűrészt korpuszra.

A süteményvágó vonal segít abban, hogy pontosan és könnyen vágja le a süteményt. 10 különböző magasságba állíthatja.

Anyag: rozsdamentes acél
Méretek: szálhossz 29 cm, szeletelő teljes hossza 33 cm, állítható vágási magasság 1,6 - 7,5 cm (0,3 cm-es pozíció)

Súly: 0,14
Méret 33x15,3cm

Súly (brutto) 124 g
Nettó súly 135 g
A termék listázva van: Kések
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk