Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kés 31 cm-es fodrozódás

Cukrászati torta kés 31 cm-es hullám vágására

Részletes termékleírás
10 855 Ft 8 975 Ft ÁFA nélkül
Kés 31 cm-es fodrozódás
Kés 31 cm-es fodrozódás
Elérhetőség: Na cestě 1 kusů
Ár: 10 855 Ft

Cukrászati torta kés 31 cm-es hullám vágására

Késen könnyen vághatja le a sütemény korpuszokot. Használhatja a lemezek hordozására. A kés tompa oldalával zökkenőmentesen kenhet krémeket a szeméttelekön, darabolásokon és tekercseken. Forró pengével forró vízben könnyen eloszlathatja a csokoládét a desszertekre. Ugyanakkor a csokoládéval bevont tortát és a szeleteket meleg pengével vághatja el anélkül, hogy a csokoládét megszakítaná. Késen könnyedén vághatja ropogós bolyhos bagettet és kenyeret.

Minőségi kés édességekhez és pékekhez. A fogantyú kiváló minőségű műanyagból készül.

Penge hossza kb. 30 cm. Teljes hossza 43 cm.

Súly (brutto) 100 g
Nettó súly 100 g
A termék listázva van: Kések, Kések és darabolás

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk