Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Vágó korpusz fűrész - egyszerű 46 cm

7 315 Ft 6 045 Ft ÁFA nélkül
Vágó korpusz fűrész - egyszerű 46 cm
Vágó korpusz fűrész - egyszerű 46 cm
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 7 315 Ft

A fűrész megkönnyíti a sütemények szeletelésével történő munkáját. Válassza ki a szekrény kívánt szilárdságát, és egyszerűen mozgassa a fűrészt a szekrény belsejében lengéssel. Ezenkívül a fűrész segíthet a padló egyenletes magasságának kiegyenlítésében.

Fűrész 44 cm átmérőjű süteményekhez. Állítható magasságú göndör húr. Több magasság. A sütemények hatékony szeletelése 44 cm átmérőig és 7 cm magasságig.

Kettős fűrészt kínálunk kurpusy és 30 cm-nél kisebb sütemények számára is.

 

Súly (brutto) 173 g
Nettó súly 150 g
A termék listázva van: Kések
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 03. 21.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 03. 21.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 03. 21.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk