Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ehető fix ezüstszürke kétoldalas (Silver Grey)

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Hétfőn 10. 02. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 735 Ft 3 085 Ft ÁFA nélkül
Ehető fix ezüstszürke kétoldalas (Silver Grey)
Ehető fix ezüstszürke kétoldalas (Silver Grey)
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 3 735 Ft

Ezüst kettős fixa hogy bemutassa az apró részletek sütemények, cupcakes és egyéb desszertek.

Az ezüst kétoldalas fix a sütemények, a cupcakes és más sütemények finom részleteire alkalmas. Tökéletesen tapad a bevonó és modellező anyagokhoz. A macaroons és a mézeskalácsok fehér mázzal borított feliratokat vagy kis díszítéseket rajzolhatnak. A Fixa-nak két tippje van: a gyengébb, 0,5 cm vastag, a legkiválóbb munkákhoz alkalmas és vastagabb, 2,5 cm vastagabb is használható nagyobb területek színezésére. Ezüst jelölővel illusztrálhatja a finom ékszereket és más csillogó tárgyakat. Alkalmas elegáns luxus sütemények díszítésére, de finom sütemények készítésére is. Ezüst színű, víz vagy hópelyhek stb.

Gyorsan száradó tintával, kóser tanúsítvánnyal.

 

Súly (brutto) 14 g
Nettó súly 15 g
Szín Ezüst
A termék listázva van: Kétoldalas fix ehető
Rainbow Dust

A szivárványos por-színekben (angliai Rainbow Dust Colors) valódi szakemberek vannak a színdíszek, az élelmiszer-színezékek és a sütemények készítésére és sütésére szolgáló alapanyagok területén. „Biztonságos és helyi beszállítói jóváhagyás” (SALSA) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az Egyesült Királyság élelmiszer-biztonsági szabványa, amelyet csak azoknak a top gyártóknak adnak ki, akik többször bizonyították képességüket biztonságos és legális élelmiszerek előállítására.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 10. 02.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 10. 02.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 10. 02.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Ehető fix ezüstszürke kétoldalas (Silver Grey)

Ehető fix ezüstszürke…

10 765 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk