Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ehető fix fekete kétoldalas

Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Kedden lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 570 Ft 2 125 Ft ÁFA nélkül
Ehető fix fekete kétoldalas
Ehető fix fekete kétoldalas
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 2 570 Ft

Fekete fixa hogy bemutassa az apró részletek sütemények, cupcakes és egyéb desszertek.

A fekete fixtoll finom süteményekre, süteményekre és más süteményekre is alkalmas. Tökéletesen tapad a bevonó és modellező anyagokhoz. A macaroons és a mézeskalácsok fehér mázzal borított feliratokat vagy kis díszítéseket rajzolhatnak. A Fixa-nak két tippje van: a gyengébb, 0,5 cm vastag, a legkiválóbb munkákhoz alkalmas és vastagabb, 2,5 cm vastagabb is használható nagyobb területek színezésére. Használja a fekete színt, hogy kis részleteket rajzoljon a karakterekre, a játékkocsikra, hogy bemutassa a katicabogarak pontjait. Fekete színben a bevont caddies-ra rovar lábakat festhet, egy modellezett ábrán.

A Fixnek két tüskéje van: az egyik kisebb a részletekhez, a másik szabvány. Ehető tintát tartalmaz.

Súly (brutto) 14 g
Nettó súly 10 g
Party témája Halloween
Szín Fekete
Származási ország Olaszország
A termék listázva van: Kétoldalas fix ehető, Halloween Černá potravinářská barviva a barvy

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk