Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kétoldalú rózsaszín ételfilc

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Csütörtökön 02. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 300 Ft 2 055 Ft ÁFA nélkül
Kétoldalú rózsaszín ételfilc
Kétoldalú rózsaszín ételfilc
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 300 Ft

RD Food Art Pen - sötét rózsaszín ételfilc kétoldalas kivitelben.

Korábban Rainbow Dust kétoldalas ételfilcként ismert.

A Rainbow Dust ételfilc mindkét oldalán használható, az egyik oldalon 0,5 mm-es finom hegyű, a másik oldalon pedig 2,5 mm-es erős hegyű. A toll különösen alkalmas olyan figurák modellezésére, mint például az arcok szemei és szempillái, valamint a szirmok és virágok erezete. A toll 23 különböző színben kapható.

A speciális, élelmiszeripari minőségű tinta gyorsan szárad, és alkalmasabb a finom munkákhoz, mint a festék és az ecset. A toll kemény felületen működik a legjobban, ezért hagyja, hogy a marcipán, a fondant vagy a gumipaszta egy kicsit megszáradjon, mielőtt használná a tollat. Ez adja a legjobb eredményt. A kétoldalas tollat szorosan lezárva tárolja, hogy megakadályozza a kiszáradást. Ha a toll kiszáradt, használjon egy kis vizet a hegyén.

A toll nem alkalmas nagy területek színezésére. Nagyobb területek esetén használhat ételfestéket vagy színezőport és alkoholt. A toll tintája vízbázisú, és nem alkalmas csokoládé és cukorkafesték színezésére.

Összetevők: víz, glicerin, etanol, E122, E133. Az E122 károsan befolyásolhatja a gyermekek aktivitását és figyelmét. Ez a termék vegetáriánusok számára is alkalmas, és kóser minősítéssel rendelkezik.

A Food Art Pen 5 gramm ehető tintát tartalmaz.

 

Súly (brutto) 14 g
Szín Rózsaszín
A termék listázva van: Kétoldalas fix ehető
Rainbow Dust

A szivárványos por-színekben (angliai Rainbow Dust Colors) valódi szakemberek vannak a színdíszek, az élelmiszer-színezékek és a sütemények készítésére és sütésére szolgáló alapanyagok területén. „Biztonságos és helyi beszállítói jóváhagyás” (SALSA) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az Egyesült Királyság élelmiszer-biztonsági szabványa, amelyet csak azoknak a top gyártóknak adnak ki, akik többször bizonyították képességüket biztonságos és legális élelmiszerek előállítására.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 02. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 02. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 02. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk