Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Vanília puding - krém por 15 kg Gasztro

Előnyös csomag
Szerdán lesz raktáron
17 035 Ft 14 810 Ft ÁFA nélkül
Vanília puding - krém por 15 kg Gasztro
Vanília puding - krém por 15 kg Gasztro
Elérhetőség: Szerdán lesz raktáron
Ár: 17 035 Ft

Ha folytatja a hagyományos eljárásokat, és a hideg puding helyett a főtt pudingot megvastagítja, akkor ömlesztve is vásárolhat. Eredeti 15 kg-os csomag jobb áron.

 

Keverje hozzá 40 g pudingot 1,5 dl tejben és adjon hozzá 2 evőkanál cukrot. Öntsön keverés közben 0,5 l forró tejjel és főzzük kb. 2 percig.

Súly (brutto) 15000 g
Nettó súly 15000 g
Íz (aroma) Vanília
A termék listázva van: Krémek Töltelékek Gasztrocsomagolás Keverékek és készítmények
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 10. 05.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk