Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fodros csipke

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van > 5 darab Szerdán 02. 28. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 615 Ft 3 815 Ft ÁFA nélkül
Fodros csipke
Fodros csipke
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 4 615 Ft

Egyszerű csipkefodros fodros formákhoz - fogazott kör három cserélhető középponttal, amelyek a fodros szélességét a használt átmérőnek megfelelően határozzák meg. A középpontok átmérője a következő: 5, 3,5 és 2 cm, a csipkekör átmérője 8,5 cm. Ha nem rakja fel a középpontokat, akkor szépen fésűs alapokat vághat ki virágdíszekhez, figurákhoz, stb.Az anyag jellege lehetővé teszi a mosogatógépben való mosást, de a sugárzó hő hatósugarától távol szárítsa meg, hogy elkerülje a vágóeszköz deformálódását. Ár darabonként

 

A termék listázva van: Kiszúró - bordura, szélek és csipkék Akció
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 02. 28.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 02. 28.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 02. 28.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk