Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Betűvágók 27 db - 5,2x2,2 cm

Felhatalmazott eladó
6 000 Ft 4 960 Ft ÁFA nélkül
Betűvágók 27 db - 5,2x2,2 cm
Betűvágók 27 db - 5,2x2,2 cm
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 6 000 Ft

Az ábécé betűit formázó műanyag kivágók.

 

A műanyag betűlyukasztók sokféleképpen használhatók. Ideálisak betű alakú tészta vagy fondant kivágásához, tökéletesek sütemények vagy más édes finomságok díszítéséhez. Gyümölcsökből vagy zöldségekből szavakat vagy kifejezéseket is lehet készíteni, ami nagyszerű módja annak, hogy a gyerekekkel megismertessük a betűket, és egyúttal szórakoztassuk is őket. A betűkivágásokból kreatív ékszerek vagy díszek is készíthetők agyagból vagy más anyagokból. Nagyszerű eszköz minden korosztály számára.

Az ábécé betűkivágókkal finom és illatos formákat készíthetsz cukorkákhoz vagy cukormasszából készült süteményekhez és édességekhez. A vágóeszköz tartós műanyagból készült, és elég éles élekkel rendelkezik a tészta és a marcipán kivágásához. 27 darabos csomagban

 

 

Anyag Műanyag
A termék listázva van: Abécé és számok Kiszúró készletek - többi
Decora

A Decora márka 1998-ban született a De Luca család több mint 40 éves tapasztalatára alapozva a vendéglátó- és cukrászipari berendezések területén. Carlo De Luca megérezte a lehetőséget, hogy a rajongók és amatőrök számára is elérhetővé tegye a torták és desszertek díszítésére szolgáló termékek olyan választékát, amely addig a profiknak volt fenntartva. Ma a vállalatot Carlo mellett a gyermekek, Pietro, Margherita és Serena vezetik, akik ugyanolyan lelkesedéssel folytatják a közös családi értékeket.

 

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 07. 23.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 07. 23.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 07. 23.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk