Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Sült krumpli és ital - marcipánforma és modellező anyagok

Rakráron van 2 darab Pénteken 09. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 115 Ft 1 750 Ft ÁFA nélkül
Sült krumpli és ital - marcipánforma és modellező anyagok
Sült krumpli és ital - marcipánforma és modellező anyagok
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 2 115 Ft

Formázó modern partisüteményekhez koktélokhoz, Coca-Cola és sültkrumpli dobozos, szívószállal ellátott pohár formájában. Remekül használható tortákhoz vagy muffinokhoz, például a gyermek első munkájának megünneplésére:-)

A formázó formát mindenütt használjuk, ahol nem vagyunk 100%-ig biztosak abban, hogy a kívánt formát magunk is meg tudnánk modellezni. A formát könnyű használni. Az optimális eredmény érdekében jól dolgozza el az anyagot - marcipán, modellező vagy bevonóanyag. Maga a forma a könnyebb eltávolíthatóság érdekében porcukorral vagy speciális porcukorral is beporozható. Használhat kukoricakeményítőt vagy burgonyakeményítőt is, hogy enyhén porozzon. Ha színes fondantot vagy marcipánt használ, a fehér cukor nyomokat hagyhat a fondanton. Nyomja a masszát a formába hasonló módon, mint amikor karácsonykor kivágja a cukormasszát - ez akkor van, ha a masszát a forma magasságáig feltekerte. A masszát a formába is nyomkodhatja, és spatulával, sodrófával vagy tésztasimítóval elsimíthatja.

TIPP: Ha a formát egy időre a fagyasztóba tesszük, a benne lévő massza megkeményedik, és még könnyebben ki lehet ütni. Segítségül használhat tűt is.

Első használat előtt alaposan mossa ki a formát.

Méretek:

  • 4,5 x 2 cm - ital
  • 3,8 x 3 cm - sült krumpli

 

 

Súly (brutto) 50 g
A termék listázva van: Kiszúrók - alakzatok, állatok, tárgyak
Smart Cook

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Smart Cook, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 09. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 09. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 09. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk