Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ibolya és árvácskák kiszúró készlet (Pansy & Violet)

8 350 Ft 6 900 Ft ÁFA nélkül
Ibolya és árvácskák kiszúró készlet (Pansy & Violet)
Ibolya és árvácskák kiszúró készlet (Pansy & Violet)
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 8 350 Ft

Ibolya és árvácskák kiszúró készlet

A szett tartalmaz formákat árvácskák és ibolya virágok, szirmok és virágok szorításához. Díszítheti elegáns és vicces süteményeket születésnapi, esküvői és egyéb alkalmakkor. Befejezi a virágrét és díszítse a cupcakes lányok és hölgyek számára. Használjon gélt vagy folyékony festéket a festéshez. Fényes vagy árnyékhatásokhoz gyöngyházfényes porokat használhat. A virágokat ehető ragasztóval vagy királyi mázzal rögzítheti a tortán, vagy ragaszthatja a süteményekbe merülő huzalokra. A modellező és bevonó anyagok leveleit tartalmazó virágok tovább modellezhető csontokkal drapálhatók és a leghitelesebb megjelenés érdekében hajlíthatók. Például készítsen virágot bevont süteményekbe vagy koszorúkba a sütemény kerülete körül.

4 db csomagban

Mérete 1,5-3,5 cm.

 

A termék listázva van: Virág kiszúrók - dugattyúk Kiszúrók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 03. 14.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 03. 14.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 03. 14.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk