Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kiszúró forma perechez - műanyag

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 3 darab Szerdán 04. 24. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
985 Ft 815 Ft ÁFA nélkül
Kiszúró forma perechez - műanyag
Kiszúró forma perechez - műanyag
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 985 Ft

Kiszúró forma perechez - műanyag

A perec alakú forma segítségével könnyedén elkészítheti a sós és édes finomságokat. A tésztából mindkét oldalról kb. 5 mm vastagra sodorunk egy lapot, és a formával kivágjuk. A gomb megnyomásával nyomja a kivágott formát a tenyerébe, és helyezze zsírozott sütőlapra vagy sütőfóliára. Anyaga: műanyag. Méretek: 7x4,5x5 cm. Sajtos perec: 50 dkg sima liszt, 25 dkg reszelt eidam, 25 dkg zsír, 250 ml tejszínhab vagy tejszín, 1 tk só, 1 tojássárgája, 1 sütőpor, 2 tk vegeta. Díszítsük köménymaggal, mákkal vagy durva sóval. Süssük rózsaszínűre, kb. 12-15 percig 150°C-on. A tisztításhoz: csavarja ki a kidobó alján lévő csavart, és vegye szét a szerszámot. Meleg vízben, normál mosószerrel mossa ki, és száradás után szerelje össze.

 

Súly (brutto) 115 g
Anyag Műanyag
A termék listázva van: Karácsony Dönthető formák Kiszúrók
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 04. 24.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 04. 24.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 04. 24.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk