Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Levél kiszúró 3 db, ceszmína (dugattyúvágó)

Rakráron van > 5 darab Kedden 07. 23. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
8 850 Ft 7 315 Ft ÁFA nélkül
Levél kiszúró 3 db, ceszmína (dugattyúvágó)
Levél kiszúró 3 db, ceszmína (dugattyúvágó)
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 8 850 Ft

Egy sor holly levél alakú dugattyú.

A vágógépek segítségével három lapméretet kap. Készítsen lapokat modellező és bevonó anyagokból. Az extrudernek köszönhetően könnyedén eltávolíthatja a leveleket a tejszínről, és ezzel egyidejűleg finoman megsemmisíti. A durvabb fénysugárzáshoz és az élek kerekítéséhez használhat néhány modellező csontot. A mogyoró különféle tematikus témákban díszíti az ünnepi bevonatú süteményeket gyermekeknek és felnőtteknek. A festéshez használjon gélt vagy folyékony festékeket. Porfestékekkel ragyogjon fel fényesen vagy árnyékban. A leveleket színes vagy arany vagy ezüst spray-vel is permetezheti, és elegáns koszorúkat készíthet a sütemények körül.

Használat: vágja meg a kívánt formát a dugattyú marójának megfelelően. Ezután nyomja meg a dugattyút a szerkezet benyomására. A dugattyú újbóli megnyomásával a dugattyúból kialszik az alak, amelyet létrehozott.

 

A termék listázva van: Akció Kiszúrók
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 07. 23.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 07. 23.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 07. 23.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk