AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Mini virág 3 db - mini (dugattyú) kiszúró

  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  5 400 Ft 4 465 Ft ÁFA nélkül
  Mini virág 3 db - mini (dugattyú) kiszúró
  Mini virág 3 db - mini (dugattyú) kiszúró
  Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 5 400 Ft

  Mini virág kiszúró készlet

  Több virágméretet is létrehozhat vágógépekkel. A modellezésből és a bevonóanyagokból kivágott formák kiszúró segítségével könnyen eltávolíthatók a vágógépről. Továbbá alakíthatja és kerekítheti a virágokat hegyes vagy kerek csontokkal. Használjon speciális tojás tálcát vagy tálcát a szárításhoz. Díszítse a virágokat süteményekkel és cupcakes-ekkel és más desszertekkel. A virágok többsége kiemelkedik a bevont dormson. Használjon gél- vagy folyékony festéket a virágok színezéséhez a modellezés és a bevonó anyagokból. Ha csillogó hatással szeretné megvilágítani a virágokat, válasszon egy gyöngyházpor színt.

  Dugattyú a dugattyúhoz. Használat: vágja le a kívánt alakot a dugattyú vágószerszámának megfelelően. Ezután nyomja meg a dugattyút a szerkezet feliratozásához. A dugattyú lenyomása után ismét felszabadul a dugattyúból kialakított forma.

  Méretek: 6, 10, 13 mm.

  A termék listázva van: Kiszúrók

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk