Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Mini virág 3 db - mini (dugattyú) kiszúró

8 235 Ft 6 805 Ft ÁFA nélkül
Mini virág 3 db - mini (dugattyú) kiszúró
Mini virág 3 db - mini (dugattyú) kiszúró
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 8 235 Ft

Mini virág kiszúró készlet

Több virágméretet is létrehozhat vágógépekkel. A modellezésből és a bevonóanyagokból kivágott formák kiszúró segítségével könnyen eltávolíthatók a vágógépről. Továbbá alakíthatja és kerekítheti a virágokat hegyes vagy kerek csontokkal. Használjon speciális tojás tálcát vagy tálcát a szárításhoz. Díszítse a virágokat süteményekkel és cupcakes-ekkel és más desszertekkel. A virágok többsége kiemelkedik a bevont dormson. Használjon gél- vagy folyékony festéket a virágok színezéséhez a modellezés és a bevonó anyagokból. Ha csillogó hatással szeretné megvilágítani a virágokat, válasszon egy gyöngyházpor színt.

Dugattyú a dugattyúhoz. Használat: vágja le a kívánt alakot a dugattyú vágószerszámának megfelelően. Ezután nyomja meg a dugattyút a szerkezet feliratozásához. A dugattyú lenyomása után ismét felszabadul a dugattyúból kialakított forma.

Méretek: 6, 10, 13 mm.

 

A termék listázva van: Kiszúrók
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 08. 09.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 08. 09.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 08. 09.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk