Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Női cipő készlet (Lady Shoe)

Rakráron van 3 darab Szerdán 05. 25. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
10 000 Ft 8 265 Ft ÁFA nélkül
Női cipő készlet (Lady Shoe)
Női cipő készlet (Lady Shoe)
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 10 000 Ft

Női cipő készlet

Vágókészlettel modellező női cipő létrehozásához, amelyet kis gyöngyökkel, íjakkal, brossokkal és más alakzatokkal díszíthet. Használjon ehető ragasztót a formák ragasztásához. A cipőt gél- vagy folyékony festékekkel festetheti meg. Használjon gyöngyházfényű porfényeket a ragyogáshoz. A cipő díszíti a nők és lányok ünnepi süteményeit, amelyeket a párnát utánozó tortára helyezhet.

7 db csomagban

A kész cipő mérete: 4 x 9,4 cm

A termék listázva van: Kiszúrók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Szerdán 05. 25.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Szerdán 05. 25.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Szerdán 05. 25.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk