Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Vágózsinór rózsa - kiszúró

Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Hétfőn 07. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 800 Ft 2 315 Ft ÁFA nélkül
Vágózsinór rózsa - kiszúró
Vágózsinór rózsa - kiszúró
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 2 800 Ft

A vágó egy elegáns virágos csipkét hoz létre a modellezésből vagy bevonóanyagokból. A szép csipke eredeti hatással van esküvői és születésnapi süteményeire. Csipke a torta köré. Használjon ehető ragasztót vagy királyi mázat. A luxus csipke megjelenéshez spray-festéket, például aranyat vagy bronzot, és szárítás után ragadjon a süteményhez. Az esküvői sütemények mellett a csipke alkalmas lányok és hölgyek süteményeinek díszítésére. Díszítse a süteményeket íjakkal, modellezett virágokkal, gyöngyökkel, csipkejelzőkkel és így tovább.

Vágó lánc rózsa.

Műanyagból készült. Alkalmas élelmiszerrel való érintkezéshez.

Méret 150 x 22 mm.

Használat: az anyagot 1 mm vastagságig kisodorjuk és porcukorral porozzuk. Nyomja meg a kívánt alakot a sáv segítségével. Vágja fel a felesleget és óvatosan távolítsa el a vágott alakot az extruderből. Tegye a tortára.

 

A termék listázva van: Kiszúrók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 07. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk