AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Virágos csipkevágó(Daisy Embroidery)

  0x
  4 415 Ft 3 650 Ft ÁFA nélkül
  Virágos csipkevágó(Daisy Embroidery)
  Virágos csipkevágó(Daisy Embroidery)
  Elérhetőség: 2 héten belül készleten
  Ár: 4 415 Ft

  Csipke alakú műanyag vágókészlet.

  A vágó elegáns virágcsipkét hoz létre modellező vagy bevonó anyagokból. A szép csipke eredeti hatást gyakorol az esküvői és a születésnapi tortáira. Csipke a tortát a kerülete körül. A rögzítéshez használjon ehető ragasztót vagy királyi mázat. A fényes csipke megjelenés érdekében permetezzen be permetezőfestékkel, például arany vagy bronz, és ragasztja a tortára, amikor száraz. Az esküvői torták mellett a csipke alkalmas lányok és hölgyek tortáinak díszítésére. Díszítsd a süteményeket íjakkal, modellezett virágokkal, gyöngyökkel, csipkejelölőkkel és még sok másnal.

  2db csomagban.

  A termék listázva van: Virág kiszúrók - dugattyúk, Kiszúró - bordura, szélek és csipkék, Kiszúrók

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk