Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Virágos csipkevágó(Daisy Embroidery)

6 400 Ft 5 290 Ft ÁFA nélkül
Virágos csipkevágó(Daisy Embroidery)
Virágos csipkevágó(Daisy Embroidery)
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 6 400 Ft

Csipke alakú műanyag vágókészlet.

A vágó elegáns virágcsipkét hoz létre modellező vagy bevonó anyagokból. A szép csipke eredeti hatást gyakorol az esküvői és a születésnapi tortáira. Csipke a tortát a kerülete körül. A rögzítéshez használjon ehető ragasztót vagy királyi mázat. A fényes csipke megjelenés érdekében permetezzen be permetezőfestékkel, például arany vagy bronz, és ragasztja a tortára, amikor száraz. Az esküvői torták mellett a csipke alkalmas lányok és hölgyek tortáinak díszítésére. Díszítsd a süteményeket íjakkal, modellezett virágokkal, gyöngyökkel, csipkejelölőkkel és még sok másnal.

2db csomagban.

 

A termék listázva van: Virág kiszúrók - dugattyúk Kiszúró - bordura, szélek és csipkék Kiszúrók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 08. 09.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 08. 09.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 08. 09.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk