Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Barna gélszín Sötétbarna - Dark brown 25 g

Lisztmentes termék Nem tartalmaz gentechnológiával módosított anagyot Nem tartalmaz pálmaolajat Transz-zsírsavaktól mentes>
Rakráron van > 5 darab Csütörtökön 07. 18. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 000 Ft 2 480 Ft ÁFA nélkül
Barna gélszín Sötétbarna - Dark brown 25 g
Barna gélszín Sötétbarna - Dark brown 25 g
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 3 000 Ft

Sötétbarna gélfesték bevonó és modellező anyagok színezéséhez.

Barna gélfestékkel színezheti a marcipánt, a smartflexet, az ínypasztát és más bevonó és modellező anyagokat. A fröccsöntő anyag nagyobb sűrűségének és rugalmasságának érdekében célszerű Tylo port adni. Keverheti össze a festéket kis mennyiségű alkohollal, majd ecsettel kefélheti a modellező és bevonó anyagokat. Világosodáshoz adjon fehéret. A barna szín alkalmas állatok figurák, fatörzsek, kövek, agyag, szerszámfogantyúk, például lapátok, seprűk, kalapácsok és egyéb formázására szolgáló anyagok színezésére. A szín hozzáadható krémekhez és piskótákhoz is. Ebben az esetben megkóstolhatja a tölteléket egy mogyoró- vagy csokoládéízzel, amely hasonlít a színére. Színezhet macaroonokat is.

Súly 25 g.

Az anyag színezésére alkalmas koncentrált gélfesték - pl. Krém, bevonó és modellező vegyület. Vigye fel a festéket fogpiszkálóval, de mindig használjon tiszta fogpiszkálót.

 

Súly (brutto) 34 g
Nettó súly 25 g
Szín Barna
A termék listázva van: Gél (paszta) festékek Koncentrált gél festékek

Termékösszetétel

Növényi glicerin (E422), mono-propilén-glikol (E1520), szilícium-dioxid (E551), színezékek: E171, E155.

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Gluténmentes termék - gluténmentes (Gluten free), Anélkül, genetikailag módosított összetevőket (GMO-mentes), Nem tartalmaz pálmaolajat, Transz-zsírsavaktól mentes (TFA-mentes)
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 07. 18.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk