Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fekete ételfesték gél - Midnight Black 25 g

Rakráron van 4 darab Csütörtökön 07. 18. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 985 Ft 2 465 Ft ÁFA nélkül
Fekete ételfesték gél - Midnight Black 25 g
Fekete ételfesték gél - Midnight Black 25 g
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 2 985 Ft

Fekete koncentrált gélfesték, amely alkalmas anyagok színezésére - pl. krémek, bevonó- és modellezőanyagok vagy makaronok. A festéket fogpiszkálóval vigyük fel, de mindig tiszta fogpiszkálót használjunk.

Fekete gélfestékkel színezheti a marcipánt, smartflexet, gumipasztát és más bevonó- és modellezőanyagokat. A fekete szín koncentrált, az igazán gazdag fekete színhez kakaót is adhat hozzá.

A massza nagyobb sűrűségének és rugalmasságának elérése érdekében a formázáshoz célszerű Tylo port hozzáadni. A festéket összekeverheti egy kis mennyiségű alkohollal, és ecsettel bevonhatja vele a modellező- és bevonóanyagok felületét. Világosításhoz adjon hozzá fehérítőt. A fekete festék alkalmas állatfigurák, kövek, vakondok, Mickey egér és egyéb figurák formázására szánt tömegek befejezésére. A színt krémekhez és piskótákhoz is hozzá lehet adni. A macaronokat is színezheti.

Súly 25 g

 

Súly (brutto) 33 g
Nettó súly 25 g
Szín Fekete
A termék listázva van: Gél (paszta) festékek Koncentrált gél festékek

Termékösszetétel

Növényi glicerin (E422), monopropilénglikol (E1520), szilícium-dioxid (E551), színezékek (E129, E133, E102).

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 07. 18.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk