Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Pasztellbarna ételfesték gél - Pastel brown 25 g

Lisztmentes termék Nem tartalmaz gentechnológiával módosított anagyot Nem tartalmaz pálmaolajat Transz-zsírsavaktól mentes> Kóser
Rakráron van > 5 darab Hétfőn 06. 03. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 850 Ft 2 355 Ft ÁFA nélkül
Pasztellbarna ételfesték gél - Pastel brown 25 g
Pasztellbarna ételfesték gél - Pastel brown 25 g
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 850 Ft

Pasztellbarna gél bevonó- és modellezőanyagok színezésére.

A barna ételfesték géllel marcipánt, smartflexet, gumipasztát és más bevonó- és modellezőanyagokat színezhetsz. A formázásra szánt massza nagyobb sűrűségének és rugalmasságának elérése érdekében célszerű Tylo port hozzáadni. A színt összekeverheti egy kis mennyiségű alkohollal, és ecsettel bevonhatja vele a modellező- és bevonóanyagok felületét. Adjon hozzá meszelést, hogy világosabbá tegye a színt. A barna festék alkalmas állatfigurák, fatörzsek, kövek, agyag, szerszámok, például lapátok, seprűk, kalapácsok és egyéb szerszámok nyelének kikészítésére. A színt krémekhez és piskótákhoz is hozzá lehet adni. Ebben az esetben a tölteléket ízesítheti olyan diós vagy csokoládés ízzel, amelyre a festék hasonlít. A macaronokat festékkel is színezheti.

Súly 25 g.

Koncentrált gél színezőanyag, amely alkalmas tömegek - pl. krémek, bevonó- és modellezőmasszák - színezésére. A festéket fogpiszkálóval vigyük fel, de mindig tiszta fogpiszkálót használjunk.

 

Súly (brutto) 34 g
Nettó súly 25 g
Szín Barna
A termék listázva van: Gél (paszta) festékek Koncentrált gél festékek

Termékösszetétel

Növényi glicerin (E422), monopropilénglikol (E1520), szilícium-dioxid (E551), színezékek: E171, E155.

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Gluténmentes termék - gluténmentes (Gluten free), Anélkül, genetikailag módosított összetevőket (GMO-mentes), Nem tartalmaz pálmaolajat, Transz-zsírsavaktól mentes (TFA-mentes), Kóser (kosher)
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 03.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 03.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 06. 03.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk