Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Konfettipapír körök, világos rózsaszín 15g

Rakráron van 3 darab Kedden 06. 18. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
700 Ft 580 Ft ÁFA nélkül
Konfettipapír körök, világos rózsaszín 15g
Konfettipapír körök, világos rózsaszín 15g
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 700 Ft
Világos rózsaszínű, kerék alakú dekoratív papírkonfetti. A világos rózsaszín kerek konfetti gyönyörű kiegészítője az esküvői fogadásoknak, a kislány születésének, a babaköszöntőnek vagy bármilyen más világos rózsaszínű partinak. A konfetti alkalmas arra is, hogy lufit töltsön meg a várható baba nemének bejelentésére, és csodálatos hatást kelt, amikor kipukkad.
Dekoratív papírkonfetti élénk rózsaszínű kerekek formájában. A világos rózsaszín kerek konfetti szép kiegészítője az esküvői fogadásoknak, a kislány születésének, a babaköszöntőnek vagy bármilyen más világos rózsaszínű partinak. A konfetti alkalmas arra is, hogy lufit töltsön meg a várható baba nemének bejelentésére, és csodálatos hatást kelt, amikor kipukkad.

 

Súly (brutto) 150 g
Szín Rózsaszín
Anyag Papir
A termék listázva van: Konfetti
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 18.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 18.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 06. 18.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk