Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kereskedő lapát anyagokhoz - 35 cm

A termék értékesítése már nem történik meg
Kereskedő lapát anyagokhoz - 35 cm
Kereskedő lapát anyagokhoz - 35 cm
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 5 650 Ft

Kanál liszt, cukor, gabona, granulátum, dió és más ömlesztett anyagok után.

A penge hagyományos formában készül horganyzott acéllemezből. A kereskedő lapátja széles körben használható - a konyhától (liszt, hüvelyesek, ömlesztett anyagok) a kertig és a gazdaságig (gabona, etetés, műtrágya).

Anyag: horganyzott fémlemez

Hossza: 35 cm

 

  • mosogatógépben nem mosható
Áru alkalmas használatra mosogatógépben nem mosható
Anyag Fém
Származási ország Csehország
A termék listázva van: Konyhai eszközök
Blex

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu značek Blex, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk