Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Konyhai mechanikus perc rozsdamentes acél EGG

Felhatalmazott eladó Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Szerdán 10. 04. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 585 Ft 2 960 Ft ÁFA nélkül
Konyhai mechanikus perc rozsdamentes acél EGG
Konyhai mechanikus perc rozsdamentes acél EGG
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 3 585 Ft

A konyhai időzítő segít Önnek abban, hogy az ételkészítéshez jobb időt tartson be. Egyszerűen állítsa be a kívánt időt, és egy csengő jelzi a beállított időtartam végét. Anyaga: rozsdamentes acél. Tojás alakú. Méretek: szélesség 6 cm, magasság 7,5 cm.

Rozsdamentes acélból készült tojás alakú mechanikus konyhai időzítő

Ez egy kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült praktikus konyhai időzítő, amely nemcsak egyszerű és szép kialakításával tűnik ki, hanem kiválóan ellátja funkcióját is. Segítségével soha nem felejti el időben kivenni a sütőből a finomságokat, vagy élvezheti a tökéletesen megfőtt rizst vagy tojást. Tojásformájának köszönhetően eredeti kiegészítője lesz konyhájának, és feldobja annak berendezését.

Megkönnyíti a főzést

A mechanikus időzítő ideális eszköz olyan ételek elkészítéséhez, ahol az idő fontos mutató. Legyen szó tojásfőzésről, rizsfőzésről, szuflé sütéséről vagy más kulináris élvezetekről, mindig segít pontosan betartani az elkészítéshez szükséges időt, hogy minden íz és textúra pontosan megfelelő legyen.

Percbeállítás

A percbeállítás nagyon egyszerűen elvégezhető. Először tekerje fel a percmutatót az időzítő végére, majd állítsa be a leolvasni kívánt időt. A maximálisan beállítható idő 60 perc.

A termék részletei:

  • Anyag: rozsdamentes acél
  • Magasság (cm): 7,5
  • Átmérő (cm): 6
  • Súly (g): 125
  • Alak: tojás
  • Jellemzők: mechanikus

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

Kérdés: Kérdés: Mennyi a maximálisan beállítható idő a percmutatóra?
Válasz: Az időzítőn legfeljebb 60 perc állítható be.

Kérdés: A: Hogyan állíthatom be az időzítőt?
Válasz: Először a percmutatót tekerje fel az időzítő végére, majd állítsa be a kívánt időt, amelyet le kell vonni.

Kérdés: A percmutató mosogatógépben mosható?
V: A termék élettartamának meghosszabbítása érdekében kézi mosást ajánlunk.

 

Súly (brutto) 147 g
Anyag Fém, Rozsdamentes acél
A termék listázva van: Konyhai eszközök Konyhai eszközök
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 10. 04.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 10. 04.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 10. 04.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk