Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Konzervnyitó LUXY

Felhatalmazott eladó Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Szerdán 10. 04. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 785 Ft 3 955 Ft ÁFA nélkül
Konzervnyitó LUXY
Konzervnyitó LUXY
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 4 785 Ft

A luxus LUXY sorozatból származó konzervnyitót egyszerűen a fedél szélére kell helyezni, a fogantyúval megszorítani és a kurblival elforgatni - így bármilyen konzervdoboz könnyen és erő nélkül kinyitható. Egyszerű karbantartás. Anyaga: krómozott fém. Méretek: hossza 17 cm. Mosogatógépben mosható.

LUXY konzervnyitó krómozott fémből készült

Ez a stílusos konzervnyitó a LUXY konyhai termékcsalád része. Egyszerűen helyezze a fedél szélére, szorítsa meg a fogantyút és egyszerre forgassa el a fogantyút.

Gyorsan és egyszerűen, nagy erőkifejtés nélkül kinyitja a konzervet. Ráadásul nagyon könnyen karbantartható, mosogatógépben is elmosható.

A termék jellemzői

  • Kollekció.
  • Anyaga: krómozott fém
  • Hosszúság (cm): 17
  • Súly (g): 251
  • Használat: konzervek készítéséhez
  • Mosogatógépben mosható: igen

GYIK:

1. A LUXY konzervnyitó minden konzervdoboz mérethez alkalmas?

Igen, a LUXY konzervnyitót úgy tervezték, hogy minden szabványos konzervdobozmérethez illeszkedjen.

2. Könnyű használni a konzervnyitót?

Igen, a konzervdobozok kinyitása ezzel a konzervnyitóval egyszerű és minimális erőt igényel. Egyszerűen helyezze a konzervnyitót a fedél szélére, szorítsa meg a fogantyút és fordítsa el a fogantyút.

3. A konzervnyitó mosogatógépben mosható?

Igen, a LUXY konzervnyitó mosogatógépben mosható, ami megkönnyíti a karbantartását.

Legyen modern és praktikus szakács a krómozott fémből készült LUXY konzervnyitóval! Nyissa ki a konzerveket egyszerűen és stílusosan.

 

Súly (brutto) 262 g
Anyag Króm
A termék listázva van: Konyhai eszközök
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 10. 04.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 10. 04.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 10. 04.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk