Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Rozsdamentes acél szita - fűszeres logós teáskanna 6 cm

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 3 darab Pénteken 09. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 385 Ft 1 970 Ft ÁFA nélkül
Rozsdamentes acél szita - fűszeres logós teáskanna 6 cm
Rozsdamentes acél szita - fűszeres logós teáskanna 6 cm
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 2 385 Ft

Szűrő a fűszerek vagy a tea számára.

Használja a fűszerszűrőt levesek és mártások főzéséhez. Az összes fűszert beleteheti a szűrőbe, és főzés után könnyen eltávolíthatja a szűrőt. Nem kell eltávolítani az egyes darabokat, az étel fűszerezve lesz, és még egy darabka sem marad benne.

Nem szeret fáradságosan vadászni a fűszerekre a szószodban, húslevesedben vagy levesedben? Tegye egy fűszerszűrőbe.

Csak tegyen bele borsot, fűszerpaprikát, babérlevelet, rozmaringot, borókát és más kedvenc fűszereket, zárja le, és tegye a fazékba. Így nem kell fáradságosan eltávolítani az egyes darabokat, az étel fűszerezve lesz, és egyetlen darab sem marad benne.

A rozsdamentes acél nem befolyásolja az elkészített étel ízét, könnyen tisztítható.

  • Anyag: rozsdamentes acél
  • Csattos záródás
  • Méretek: szélesség 6 cm, magasság 6 cm.

 

Súly (brutto) 41 g
A termék listázva van: Konyhai eszközök
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 09. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 09. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 09. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk