Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Smiley serpenyő

Felhatalmazott eladó
9 845 Ft 8 135 Ft ÁFA nélkül
Smiley serpenyő
Smiley serpenyő
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 9 845 Ft

Adjon örömöt már reggeltől, serpenyő vagy sült tojás hangulatjelekkel.

Egy serpenyőben vidám reggelit készíthet gyerekeknek és felnőtteknek. Kenje meg a palacsintát zsírral és töltse meg öntött tésztával. Az elektromos tűzhelyen vagy a szekrényben elhelyezett szekrényen egyenletes főzést érhet el.

A serpenyő vagy a palacsinta serpenyő masszív öntött serpenyő leengedett széllel és kiváló minőségű tapadásmentes PFLUON GRANIT felülettel. Sült tojás, burgonya palacsinta, fritér stb. Elkészítésére szolgál, minimális zsírtartalommal.

Egy serpenyőben hét palacsintát sütött, mindegyik eltérő arckifejezéssel. Élvezze a reggelit, kérjük, gyerekek.

Anyaga: alumínium kiváló tapadásgátló bevonattal, PFLUON GRANIT, profilos fenekével, műanyag fogantyúval. Lehetőség lógni.

Méretek: átmérő 27 cm, magassága 1,5 cm, egy szakasz átmérője 8 cm.

Minden típusú készülékhez alkalmazható, beleértve az indukciót is. Javasoljuk, hogy használjon konyhai kesztyűt.

A termék listázva van: Konyhai eszközök
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk