Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Sütő- és füstölőhőmérő - rozsdamentes acélból

Felhatalmazott eladó
3 185 Ft 2 630 Ft ÁFA nélkül
Sütő- és füstölőhőmérő - rozsdamentes acélból
Sütő- és füstölőhőmérő - rozsdamentes acélból
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 3 185 Ft

A sütő- vagy füstölőhőmérő a hús sütésekor ellenőrzi a megfelelő hőmérsékletet. Felakasztható vagy a mérőhelyre helyezhető. A hőmérsékletet 0 °C és 300 °C között méri, a skála 10 °C-os lépésekben. Anyaga: rozsdamentes acél, üveg. Méretek: 6x4x7 cm. NÉLKÜLÖZHETETLEN A HÚSOK FÜSTÖLÉSÉNÉL - ÉRZÉKELI A HŐMÉRSÉKLETET A SÜTŐBEN ÉS A FÜSTÖLŐBEN.

Rozsdamentes acél konyhai hőmérő - Tartsa az ételeket tökéletesen melegen!

Bemutatjuk csodálatos rozsdamentes acél konyhai hőmérőnket, amely felbecsülhetetlen segítségedre lesz a főzés és sütés során. Segítségével mindig tökéletesen ellenőrizheti az elkészített ételek hőmérsékletét. Legyen mester a konyhában ezzel a megbízható és pontos hőmérővel!

A termék jellemzői:

 • Anyaga: Rozsdamentes acél, üveg
 • Hossz: 7 cm
 • Szélesség: 6 cm
 • Magasság: 4 cm
 • Súly: 4 g
 • Használat: Húshoz
 • Sütőálló: Igen
 • Felakasztható: Igen
 • Helyszín: sütő, füstölő

Megbízható hőmérséklet-szabályozás

Konyhai hőmérőnk analóg számlapja világos skálával rendelkezik, amely 0°C-tól +300°C-ig mutatja a hőmérsékletet. Minden fok egyértelműen jelölve van, így könnyedén meghatározhatja a megfelelő hőmérsékletet az ételéhez. Mostantól kezdve nem kell többé találgatásokra hagyatkoznia, hanem pontosan ellenőrizheti a főzési és sütési folyamatot.

Sokoldalú használat

Ez a hőmérő ideális a húsok hőmérsékletének ellenőrzésére a füstölőben vagy az ételek sütőben történő sütése során. Kompakt kialakításának köszönhetően könnyedén elhelyezheti bárhol, ahol ellenőrizni kell. Felhelyezheti a sütőtálcára, vagy felakaszthatja a mellékelt rozsdamentes acélból készült kampóra. Étele mindig tökéletesen átsült lesz!

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

A hőmérő ellenáll a magas sütőhőmérsékletnek?

Igen, konyhai hőmérőnk kiváló minőségű rozsdamentes acélból és üvegből készült, amelyek ellenállnak a magas sütőhőmérsékletnek. Biztonságosan használhatja sütés közben, és pontos információt kaphat az étel hőmérsékletéről.

Felakaszthatom a hőmérőt a füstölőbe?

Igen, a hőmérő egy praktikus rozsdamentes acélból készült kampóval van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a füstölőbe akassza. Így tökéletesen füstölt húsok vagy halak készítésekor ellenőrizheti a hőmérsékletet.

Milyen hosszú a hőmérő?

A hőmérő 7 cm hosszú, így elég kompakt ahhoz, hogy a különböző konyhai terekben elférjen, ugyanakkor elég nagy számlapot biztosít a hőmérséklet egyértelmű leolvasásához.

Engedje szabadjára kreativitását a konyhában, és érjen el tökéletes eredményeket minden étel elkészítésénél a konyhai hőmérőnkkel!

 

Súly (brutto) 54 g
Anyag Fém, Rozsdamentes acél
A termék listázva van: BBQ & Grillezés party Konyhai eszközök Főzés és tartósítás
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 10. 05.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 10. 05.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 10. 05.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

 • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
 • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk