Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Teáskanna fekete Sana 0,6 l

Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Csütörtökön 10. 05. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
17 835 Ft 14 740 Ft ÁFA nélkül
Teáskanna fekete Sana 0,6 l
Teáskanna fekete Sana 0,6 l
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 17 835 Ft

Teáskanna fekete Sana 0,6 l

Teáskanna 0,6 l térfogattal. Minden fajta tea elkészítéséhez és felszolgálásához használható. Kis mérete ellenére jelentős súllyal bír. Ideális tea főzésére, hosszú ideig megőrzi a tea hőmérsékletét. Ajándéknak is megfelel. A teáskanna tisztán tartásához ne használjon mosogató szereket se drótkefét, mosogatógépben sem mosható. Öblítse le meleg vízzel, majd puha ronggyal szárítsa meg. A teáskannához használhat kiegészítőket is, mint például csészéket vagy teáskanna alátétet.

 

Súly (brutto) 1500 g
Térfogata 600 ml
Anyag Öntöttvas
A termék listázva van: Konyhai eszközök
Ibili

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Ibili, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 10. 05.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 10. 05.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 10. 05.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk