Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

DIY Kreatív készlet - epoxi csepp nyakláncok

A termék értékesítése már nem történik meg
DIY Kreatív készlet - epoxi csepp nyakláncok
DIY Kreatív készlet - epoxi csepp nyakláncok
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 5 150 Ft

Kreatív készlet - epoxi csepp nyakláncok 1042125.

Kreatív készlet - epoxi csepp nyakláncok - készítsen otthon eredeti ékszereket és díszeket gyermekeivel. Ezzel a kreatív készlettel a nyakláncok készítése gyerekjáték lesz. A csomagban minden szükségeset megtalál.

A CSOMAG TARTALMA:

 • 2x ragasztó összesen 50 g
 • 1x keverőpálca
 • 1x szilikon forma
 • 1x műanyag mérőpohár
 • 3x zsinór
 • 6x karika
 • 6x virág
 • 6x ujjhüvely
 • 1x használati utasítás

FIGYELMEZTETÉS: 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. Apró részeket tartalmaz, fennáll a fulladásveszély! Az ár 1 darabra vonatkozik. Zsanérral ellátott díszdobozban szállítjuk.

 

Súly (brutto) 210 g
Méretek 20 x 20 x 4 cm
Nettó súly 210 g
Szélesség 200 mm
Mélység 40 mm
Magasság 200 mm
A termék listázva van: Kreatív alkotás
MFP Paper

Česká společnost MFP je na trhu etablovaná od roku 1997 a specializuje se na výrobu a distribuci papírenského a kancelářského zboží a školních potřeb. Značka MFP, to je vysoká kvalita za příjemné ceny. Mezi výrobky MFP najdete pohlednice, blahopřání, kalendáře a diáře, barevné papíry, potřeby na balení dárků, dárkové tašky, omalovánky, pexesa, vystřihovánky, záložky, diplomy, dopisní papír, stuhy, rosety, jmenovky, školní desky, školní boxy, desky na abecedu, podložky na stůl, záznamové knihy, bloky, náčrtníky, skicáky, kreslící kartony, papírové hodiny, rozvrhy, úkolníčky, kružítka, tužky a pastelky a samozřejmě pouzdra na tužky a penály.

V sortimentu našeho eshopu najdete výseč MFP produktů, v případě zájmu o další zboží MFP nás bez obav kontaktujte, rádi jej do nabídky doplníme. 

 

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

 • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
 • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk