Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Corvette ergonomikus háromszögletű színes ceruzák - 288 db-os készlet (12 szín x 24 db)

26 315 Ft 21 750 Ft ÁFA nélkül
Corvette ergonomikus háromszögletű színes ceruzák - 288 db-os készlet (12 szín x 24 db)
Corvette ergonomikus háromszögletű színes ceruzák - 288 db-os készlet (12 szín x 24 db)
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 26 315 Ft

Corvette színes ceruza készlet 288 db (12 szín x 24 db) 6300584

Corvette háromszögletű színes ceruza készlet - alkalmas óvodákba és iskolákba, tanfolyamokra és otthoni használatra. Ergonomikus háromszögletű kialakításának köszönhetően nagyon könnyen kézben tartható. Balkezesek számára is alkalmasak. A színes ceruzák egészségre ártalmatlanok, extra törhetetlenek, élénk színekkel és könnyű hegyezéssel.

A KÉSZLET TARTALMA: 12 szín x 24 db (288 db)

 1. fekete
 2. barna
 3. piros
 4. rózsaszín
 5. sárga
 6. sötétzöld
 7. világoszöld
 8. sötétkék
 9. világoskék
 10. lila
 11. rózsaszín
 12. narancs

FIGYELMEZTETÉS: 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. Fennáll az apró részek okozta fulladás és az éles hegy által okozta szúrás veszélye. A feltüntetett ár 1 darabra vonatkozik. Mind a 12 darabot egy papírdobozban tárolják.

 

 

Súly (brutto) 2400 g
Méretek 17 x cm
Nettó súly 2400 g
Szélesség 7 mm
Mélység 7 mm
Magasság 175 mm
A termék listázva van: Kréták és filctollak Kreatív alkotás
MFP Paper

Česká společnost MFP je na trhu etablovaná od roku 1997 a specializuje se na výrobu a distribuci papírenského a kancelářského zboží a školních potřeb. Značka MFP, to je vysoká kvalita za příjemné ceny. Mezi výrobky MFP najdete pohlednice, blahopřání, kalendáře a diáře, barevné papíry, potřeby na balení dárků, dárkové tašky, omalovánky, pexesa, vystřihovánky, záložky, diplomy, dopisní papír, stuhy, rosety, jmenovky, školní desky, školní boxy, desky na abecedu, podložky na stůl, záznamové knihy, bloky, náčrtníky, skicáky, kreslící kartony, papírové hodiny, rozvrhy, úkolníčky, kružítka, tužky a pastelky a samozřejmě pouzdra na tužky a penály.

V sortimentu našeho eshopu najdete výseč MFP produktů, v případě zájmu o další zboží MFP nás bez obav kontaktujte, rádi jej do nabídky doplníme. 

 

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 06. 07.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 06. 07.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 06. 07.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

 • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
 • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk