Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Super Jumbo 3az1-ben univerzális színes ceruzák - 6 színben

Rakráron van 2 darab Kedden 06. 04. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 700 Ft 2 230 Ft ÁFA nélkül
Super Jumbo 3az1-ben univerzális színes ceruzák - 6 színben
Super Jumbo 3az1-ben univerzális színes ceruzák - 6 színben
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 2 700 Ft

Super Jumbo 3az1-benszís színes ceruzák 6 db 6300336

Gyermek lakkozott színes ceruzák SUPER JUMBO 3in1 - színes ceruzák, zsírceruzák, akvarell festékek egyben.

Az univerzális JUMBO színes ceruzák 3az1-ben helyettesítik a színes ceruzákat, zsírceruzákat és az akvarell festékeket. Nedves ecset használatakor a színek a vízbázisú festékekhez hasonlóan elegyíthetők. Ezeket a színes ceruzákat különösen azok a gyerekek fogják értékelni, akik szeretnek rajzolni és kísérletezni a színekkel. A ceruza átmérője 8 mm és a magas pigmenttartalom nagy fedettséget garantál még színes papíron is. Sima felületekre, például üvegre, fémre vagy bőrre is lehet vele írni. Ezek a ceruzák balkezesek számára is alkalmasak. A ceruzák egészségre ártalmatlanok.

A ceruza készlet a következőket tartalmazza: - 6 db színes ceruza (sárga, piros, kék, zöld, barna, fekete).

Az ár 1 csomagra vonatkozik. A színes ceruzákat egy zsanérral ellátott papírdobozba csomagolják.

A csomagolás hátoldalán egy üres ablak található a tanuló nevével és évfolyamával, így a színes ceruzák soha nem vesznek el.

 

Súly (brutto) 90 g
Méretek 7 x 18 x cm
Nettó súly 90 g
Szélesség 70 mm
Mélység 5 mm
Magasság 180 mm
A termék listázva van: Kréták és filctollak
MFP Paper

Česká společnost MFP je na trhu etablovaná od roku 1997 a specializuje se na výrobu a distribuci papírenského a kancelářského zboží a školních potřeb. Značka MFP, to je vysoká kvalita za příjemné ceny. Mezi výrobky MFP najdete pohlednice, blahopřání, kalendáře a diáře, barevné papíry, potřeby na balení dárků, dárkové tašky, omalovánky, pexesa, vystřihovánky, záložky, diplomy, dopisní papír, stuhy, rosety, jmenovky, školní desky, školní boxy, desky na abecedu, podložky na stůl, záznamové knihy, bloky, náčrtníky, skicáky, kreslící kartony, papírové hodiny, rozvrhy, úkolníčky, kružítka, tužky a pastelky a samozřejmě pouzdra na tužky a penály.

V sortimentu našeho eshopu najdete výseč MFP produktů, v případě zájmu o další zboží MFP nás bez obav kontaktujte, rádi jej do nabídky doplníme. 

 

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 04.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 04.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 06. 04.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Super Jumbo 3az1-ben univerzális színes ceruzák - 6 színben

Super Jumbo 3az1-ben…

4 200 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk