Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Cast Aluminum kuglóf forma - 24 cm

Luxus Patisse kuglóf forma.

Részletes termékleírás
18 865 Ft 15 590 Ft ÁFA nélkül
Cast Aluminum kuglóf forma - 24 cm
Cast Aluminum kuglóf forma - 24 cm
Elérhetőség: 4 héten belül készleten
Ár: 18 865 Ft

Luxus Patisse kuglóf forma.

A Patisse kuglóf forma ideális a kedvenc desszerted egyedi formájának elkészítéséhez. A forma öntött alumíniumból készül.

Első használat előtt, majd minden sütés után langyos vízzel és enyhe mosószerrel mossa ki a formát. Nem ajánlott mosogatógépben mosogatni. Ne használjon súrolószivacsot, drótszivacsot vagy fémeszközöket a forma tisztításához. A sütőformákat legfeljebb 2/3-ig töltse meg, hogy elkerülje a túlcsordulást. A forma megtisztításához használjon vajat, növényi zsírt vagy sütő spray-t, majd szórja meg liszttel. Ne használjon napraforgó-, olíva- vagy más étolajokat zsírozáshoz.

Méret: 24 cm átmérőjű.

 

Súly (brutto) 733 g
A termék listázva van: Kuglófok Luxus formák
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 11. 02.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 11. 02.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 11. 02.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk