Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kuglóf forma Marissa Orient 23,5 cm átmérővel

Az atipikus, dizájnos alakú MARISSA ORIENT kuglóf forma egy nagyon divatos, fényűző megjelenésű és réz színű sütőforma. A forma nemcsak praktikus, hanem lenyűgöző is. Ezenkívül gyönyörű dekorációként…

Részletes termékleírás
13 985 Ft 11 555 Ft ÁFA nélkül
Kuglóf forma Marissa Orient 23,5 cm átmérővel
Kuglóf forma Marissa Orient 23,5 cm átmérővel
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 13 985 Ft

Az atipikus, dizájnos alakú MARISSA ORIENT kuglóf forma egy nagyon divatos, fényűző megjelenésű és réz színű sütőforma. A forma nemcsak praktikus, hanem lenyűgöző is. Ezenkívül gyönyörű dekorációként szolgál mint a modern, mint a rusztikus konyhában.

A kuglóf forma PFLUON tapadásmentes felülettel rendelkezik, amely alkalmas piskótatészták, öntött és kelt tészták sütéséhez.

Duplafalú tapadásmentes alumínium felülettel rendelkezik a belsejében, amely nagyszerűen vezeti a hőt. Hőmérsékletálló 200 °C-ig. Javasoljuk, hogy sütés előtt vajazza és lisztezze ki a kuglóf formát, hogy a puha kuglóf szép színt kapjon, és könnyen kijöjjön a formából.

Alkalmas elektromos, gáz- és forrólevegős sütőkhöz egyaránt. Könnyen karbantartható. Ha a töltelék odaég, elég csak a szokásos módon elmosni, súrolószerek és súrolódrót használata nélkül.

 

A termék listázva van: Kuglófok
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 06. 07.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 06. 07.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 06. 07.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk