Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kuglóf forma Rondo Heritage - 24 cm

Elegáns Rondo alakú luxus kuglóf forma

Részletes termékleírás
18 865 Ft 15 590 Ft ÁFA nélkül
Kuglóf forma Rondo Heritage - 24 cm
Kuglóf forma Rondo Heritage - 24 cm
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 18 865 Ft

Elegáns Rondo alakú luxus kuglóf forma

A Patisse torta serpenyő ideális egy népszerű desszert egyedi alakjának elkészítéséhez. A forma öntött alumíniumból készül.

Az első használat előtt, majd minden sütés után mossa le az öntőformát langyos vízzel és enyhe mosószerrel. Nem ajánlott mosogatógépben mosni. A forma tisztításához ne használjon súroló szivacsot, súrolóbetétet vagy fémszerszámot. Töltse fel a sütőedényeket legfeljebb 2/3-ig, hogy a tartalma ne töltse túl. A forma megtisztításához használjon vajat, megszilárdult növényi zsírt vagy sütőformát, majd megszórja liszttel. Ne használjon napraforgó-, olíva- vagy más étolajokat

Méret: 24 cm átmérőjű.

 

Súly (brutto) 732 g
A termék listázva van: Kuglófok Luxus formák
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 17.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 17.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 06. 17.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk