Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

1. születésnapi szett, kék elefánt szív fólia léggömb

1. születésnapi szett, kék elefánt szív fólia léggömb

Részletes termékleírás
Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Szerdán 06. 26. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 550 Ft 2 105 Ft ÁFA nélkül
1. születésnapi szett, kék elefánt szív fólia léggömb
1. születésnapi szett, kék elefánt szív fólia léggömb
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 2 550 Ft

1. születésnapi szett, kék elefánt szív fólia léggömb

Születésnapi lufi készlet kedves kis  elefánt motívummal. A szív alakú, elefántot ábrázoló léggömb gyermeke születésnapi partiját fogja díszíteni. A lufi készlet a következőket tartalmazza: - szív lufi elefántos mintával (b85415) - 42 cm-es méret és 13 liter térfogat - 003 égszínkék lufi 3 db - átmérő 27 cm és 10 liter térfogat - 022 királykék lufi 2 db - átmérő 27 cm és 10 liter térfogat FIGYELEM!!!! Minden általunk kínált fólialufi önzáró szeleppel rendelkezik. Levegővel történő felfújás esetén kézi pumpával fújja fel. A felfújás után a ballonok maguktól bezáródnak. A zárható szelepen keresztül folyamatosan fel lehet őket fújni. A fólialufik különböző formákban és színekben kaphatók. Bár drágábbak, mint a hagyományos latex léggömbök, előnyük a minőségük és a vízhatlanságuk. A levegővel felfújt fólialufik több hónapig kitartanak jelentős változások nélkül. Abban az esetben, ha egy fólialufit héliummal fújunk fel, körülbelül 3-7 napos repülési idővel számolhatunk, míg a léggömb repülését befolyásolja a környezeti hőmérséklet és maga a léggömb térfogata. A ballon önzáró szeleppel rendelkezik, amely megakadályozza a levegő vagy hélium szivárgását közvetlenül a felfújás után. Levegővel való felfújáskor kérjük, használjon kézi pumpát vagy ivószálat. A héliummal felfújt latexballonok repülési ideje 8-12 óra - a ballonok térfogatától és a környezeti hőmérséklettől függően. A fólia léggömböknek hosszabb a repülési ideje - több nap. A latex léggömbök repülési ideje meghosszabbítható a HI FLOAT géllel. A www.party-narozeniny.cz online magazinban inspirációt találhat a dekorációhoz.

  • Téma: babaköszöntő, fiú baba party, aranyos elefánt, szafari party, 1. születésnap fiú babának
  • Szín: Kék parti, Világoskék parti

 

A termék listázva van: Léggömbök - lufik
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 06. 26.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 06. 26.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 06. 26.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk