Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fólia lufi - joystick - játék - vezérlő - 60 cm

3 munkanapon belül lesz raktáron
1 265 Ft 1 045 Ft ÁFA nélkül
Fólia lufi - joystick - játék - vezérlő - 60 cm
Fólia lufi - joystick - játék - vezérlő - 60 cm
Elérhetőség: 3 munkanapon belül lesz raktáron
Ár: 1 265 Ft
Nagy fólialufi játékvezérlő alakú lufi. Fantasztikus, számítógépes játékvezérlő alakú fólialufi, amelyet különösen a számítógépes játékok rajongói fognak értékelni, mint születésnapi dekorációt. Ünnepek és lufik kéz a kézben járnak! Nagyszerű tipp bármilyen születésnapi vagy tematikus bulihoz! A léggömb fényes fóliából készült, levegővel és héliummal tölthető, és többször is felfújható. A lufi biztonsági zárral van ellátva, így ha levegővel fújja fel, használjon lufipumpát, szívószálat vagy üreges szívószálat (nem tartozék).Ha héliummal töltik fel, a fólialufik 4-10 évig tartanak,
. Nagy fólialufi játékvezérlő formájában. Fantasztikus, számítógépes játékvezérlő alakú fólialufi, amelyet különösen a számítógépes játékok rajongói fognak értékelni, mint születésnapi dekorációt. Ünnepek és lufik kéz a kézben járnak! Nagyszerű tipp bármilyen születésnapi vagy tematikus bulihoz! A léggömb fényes fóliából készült, levegővel és héliummal tölthető, és többször is felfújható. A lufi biztonsági zárral van ellátva, így ha levegővel fújja fel, használjon lufipumpát, szívószálat vagy üreges szívószálat (nem tartozék).Ha héliummal töltik fel, a fólialufik 4-10 évig tartanak,
.
A termék listázva van: Léggömbök - lufik
Flexmetal

Španělská společnost Flexmetal, založená v roce 1987, se specializuje na výrobu foliových potištěných balonků v různých tvarech a podobách.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 12. 05.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 12. 05.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 12. 05.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk