Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fólia lufi macska 48 x 36 cm - rózsaszín

Rakráron van 2 darab Csütörtökön 12. 01. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 150 Ft 950 Ft ÁFA nélkül
Fólia lufi macska 48 x 36 cm - rózsaszín
Fólia lufi macska 48 x 36 cm - rózsaszín
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 1 150 Ft

Rózsaszín macska fólia lufi arany csillagokkal a homlokán. Gyönyörű dekoráció a gyermekek macskás partijára. Ez az aranyos lufi biztosan tetszeni fog minden kis macskabarátnak. Léggömb mérete: 48 x 36 cm. A kiválasztott léggömböt szívesen feltöltjük héliummal üzletünkben, vagy vásárolhat eldobható héliummal töltött palackjaink széles választékából. Ilyen a hélium palack < saját használatra - a művelet egyszerű, játékosan megbírkózik vele bárki. Az így feltöltött lufi körülbelül 7-10 napig képes repülni, majd újratölthető. A léggömb levegővel is felfújható kompresszor, pumpa, szívószál vagy üreges szívószál segítségével.

Rózsaszín macska fólia lufi arany csillagokkal a homlokán. Gyönyörű dekoráció a gyermekek macskás partijára. Ez az aranyos lufi biztosan tetszeni fog minden kis macskabarátnak. Léggömb mérete: 48 x 36 cm. A kiválasztott léggömböt szívesen feltöltjük héliummal üzletünkben, vagy vásárolhat eldobható héliummal töltött tartályaink széles választékából. Ilyen a hélium palack < saját használatra - a művelet egyszerű, játékosan megbírkózik vele bárki. Az így feltöltött lufi körülbelül 7-10 napig képes repülni, majd újratölthető. A léggömb levegővel is felfújható kompresszor, pumpa, szívószál vagy üreges szívószál segítségével.

A termék listázva van: Léggömbök - lufik
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 12. 01.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 12. 01.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 12. 01.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk