Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fólia lufi Minnie 45cm

Fólia lufi Minnie 45cm

Részletes termékleírás
1 815 Ft 1 500 Ft ÁFA nélkül
Fólia lufi Minnie 45cm
Fólia lufi Minnie 45cm
Elérhetőség: 5 munkanapon belül készleten
Ár: 1 815 Ft

Fólia lufi Minnie 45cm

Minnie 45 cm-es fólia lufi.  Ki ne ismerné Minnie-t?  A Minnie szekcióban a kedvenc Minnie karakterrel ellátott partidíszeket vásárolhatnak. A kínálat gazdag, és egy Minnie-témájú ünnepség biztosan jól fog esni. A Minnie-vel díszített lufik nem az egyetlen dekoráció. Asztalterítőket, poharakat, lógó dekorációkat, szalvétákat és egyéb party termékeket is talál a partihoz.  Fólia lufikat kínálunk különböző formákban és színekben. Bár drágábbak, mint a hagyományos latex léggömbök, előnyük a minőségük és a vízhatlanságuk. A levegővel felfújt fólia lufik több hónapig kitartanak jelentős változások nélkül. Abban az esetben, ha egy fólia lufit héliummal fújunk fel, körülbelül 3-7 napos repülési idővel számolhatunk, míg a léggömb repülését befolyásolja a környezeti hőmérséklet és maga a léggömb térfogata.  A lufi önzáró szeleppel rendelkezik, amely megakadályozza a levegő vagy hélium szivárgását közvetlenül a felfújás után. Levegővel való felfújáskor kérjük, használjon kézi pumpát vagy ivószálat.  A www.party-narozeniny.cz online magazinban inspirációt találhat a dekorációhoz. A léggömbök mérete 45 cm. Felfújhatóak héliummal vagy levegővel. A lufi térfogata 11 l. FIGYELEM!!! Minden általunk kínált fólia lufi önzáró szeleppel rendelkezik. Levegővel történő felfújás esetén kézi pumpával fújja fel. A felfújás után a lufik maguktól bezáródnak. A zárható szelepen keresztül folyamatosan fel is lehet őket fújni.

  • Motívum: Minnie
  • Gyártó: Amscan

 

Party témája Mickey a Minnie Mouse
A termék listázva van: Léggömbök - lufik Mickey
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 06. 26.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 06. 26.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 06. 26.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk