Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

GIRL fólia léggömb 55 cm x 25 cm

GIRL fólia léggömb 55 cm x 25 cm

Részletes termékleírás
2 665 Ft 2 205 Ft ÁFA nélkül
GIRL fólia léggömb 55 cm x 25 cm
GIRL fólia léggömb 55 cm x 25 cm
Elérhetőség: 5 munkanapon belül készleten
Ár: 2 665 Ft

GIRL fólia léggömb 55 cm x 25 cm

GIRL fólia léggömb 55cm x 25cm Ügyeljen arra, hogy ne fújja fel a héliumot - csak levegővel! Különféle formájú és színű fólia lufikat kínálunk. Bár drágábbak, mint a klasszikus latex léggömbök, előnyük a minőség és a vízzáróság. A levegővel felfújt fóliagolyók több hónapig bírják, jelentős változtatások nélkül. A ballon önzáró szeleppel rendelkezik, amely közvetlenül a felfújás után megakadályozza a levegő szivárgását, ill helia. Amikor levegővel fúj, használjon kézi szivattyút vagy szalma. A dekorációhoz inspirációt a www.party-narozeniny.cz online folyóiratban talál. FIGYELEM!!! Minden általunk kínált fólia ballon önzáró szeleppel rendelkezik. Levegő felfújása esetén kézi szivattyúval fújja fel. Felfújás után a lufik bezáródnak. Az is lehetséges, hogy folyamatosan felfújja őket egy lezárható szelepen keresztül.

Téma: 1. születésnapi lány, Baba zuhany, ez egy lány !!
Szín: sötét rózsaszín ünneplés
Gyártó: Amscan

 

Súly (brutto) 10 g
Party témája Baby Shower, Ez egy lány!!, Lány 1. születésnapja
Szín Rózsaszín
A termék listázva van: Léggömbök - lufik Ünnepségek és partik
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 07. 03.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 07. 03.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 07. 03.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk