Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Léggömb O betű rózsaszín

Léggömb O betű rózsaszín

Részletes termékleírás
165 Ft 140 Ft ÁFA nélkül
Léggömb O betű rózsaszín
Léggömb O betű rózsaszín
Elérhetőség: 5 munkanapon belül készleten
Ár: 165 Ft
Léggömb O betű rózsaszín
Új a piacon! Készítsen lufi jelet kívánságai szerint :) Lehetőséget kínálunk arra, hogy bármilyen feliratot készítsenek a lufikból. Szüksége van a cég nevére? A születésnapos fiú vagy lány neve? Egy "Isten hozott itthon" tábla? A vőlegények neve? Mindezeket a lufi ábécéből lehet létrehozni. Bármilyen feliratot összeállíthat, három színvariációban. Rózsaszín a lányoknak, kék a fiúknak és fehér - univerzális.  Egy másik előnye a levegővel való felfújás, nem kell drága héliumot vásárolni.  A ballonos ábécé nem tartalmaz horgokat, vesszőket stb., de ez is megoldható. Csak vásároljon megfelelő színű ballonmarkereket, és egyszerűen rajzolja meg kézzel a vesszőt vagy a horgot. A léggömbjelzés elkészítésének utasításai egyszerűek - fújja fel a léggömböket egy kézi pumpával, rögzítse a színes szalagot vagy szilont a léggömbök végére, és egyszerűen csomózza meg. A szalag ekkor a csomó közepén lesz - ezért a lufit a jobb vagy bal oldalra lehet áthelyezni, és a lufi jelet a kívánt mintába rendezheti. A lufilánchoz számokat vagy smiley-kat is hozzáadhatsz. Ezek már régóta kaphatók a webáruházakban, és főként felfújhatóságuk miatt nagyon népszerűek. Beltéri telepítéskor öntapadós kapaszkodókat használhat - ezek szilárdan tartanak, és felgyorsítják az ünnepi dekoráció felszerelését. Ha lufi girlandot szeretne készíteni, akkor a lufi girland elkészítéséhez használhat profi szalagot. A dekoráció elkészítésekor különböző színkombinációkat próbálhat ki konfigurátorunkban. Ne rögzítse a lufitáblát éles élekhez és vakolathoz - a lufik kipukkadhatnak.
  • Hozó: balonky.cz

 

Súly (brutto) 10 g
Szín Rózsaszín
Betűtípus O
A termék listázva van: Léggömbök - lufik
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 24.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 24.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 06. 24.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk